Çamaşırhane Silindir Ütü Anabant Keçeleri

Tüm ithal ve yerli makinelerde güvenle kullanabilirsiniz.Yüksek teknoloji ürünü makinelerde,iğneleme yöntemiyle imal edilen bu keçe,bir yüzeyi Nomex ®,diğer yüzeyi ise polyester malzemeden imal edilmiştir.

Verici-Taşıyıcı Keçeler

Tüm ithal ve yerli makinelerde güvenle kullanabilirsiniz.Yüksek teknoloji ürünü makinelerde,iğneleme yöntemiyle imal edilen bu keçe, her iki yüzeyide polyester malzemeden imal edilmiştir. Ekyeri ithal paslanmaz klipslidir.

Katlama Keçe Bantları

Yüksek teknoloji ürünü makinelerde,milimetrik dar dokuma yöntemiyle, %100 pamuk ipliğinden imal edilmiştir. Ekyeri,ithal paslanmaz klipsli olarak sonsuz hale getirilir.

Servis Montaj Hizmeti

Türkiye'nin her bölgesine yerinde servis montaj hizmeti vermekteyiz.
Servis ve montaj hizmetlerimiz,konusunda deneyimli,uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.

Çizgili Pamuklu Dokuma Keçe Bir önceki sayfaya dön
  • Çizgili Pamuklu Dokuma Keçe
  • Çizgili Pamuklu Dokuma Keçe

    Ezici merdane keçeleri aynı zamanda baskı merdane keçeleri olarak da bilinir.Ezici top (Baskı merdanesi) üzerine sarılarak kullanılır.%100 pamuklu (cotton) malzemeden dar dokuma yöntemi ile imal edilmiştir.Yüksek sıcaklığa dayanıklıdır.Merdane üzerinde tutuculuk özelliği sayesinde ön besleme bantları ile ana silindire gönderilen ütülenecek malzemeye üstten baskı yaparak düzgün bir şekilde iletilmesini sağlar.

    • Barkod İkonu

      Ürün Kodu(T-03-LP)
      Cotton / Cotton

    • Ağırlık İkonu

      Ağırlık
      800 gr

    • Metre İkonu

      Yaklaşık Kalınlık
      2 mm

    • Termometre İkonu

      Çalışma Sıcaklığı
      180 C°