Çamaşırhane Silindir Ütü Anabant Keçeleri

Tüm ithal ve yerli makinelerde güvenle kullanabilirsiniz.Yüksek teknoloji ürünü makinelerde,iğneleme yöntemiyle imal edilen bu keçe,bir yüzeyi Nomex ®,diğer yüzeyi ise polyester malzemeden imal edilmiştir.

Verici-Taşıyıcı Keçeler

Tüm ithal ve yerli makinelerde güvenle kullanabilirsiniz.Yüksek teknoloji ürünü makinelerde,iğneleme yöntemiyle imal edilen bu keçe, her iki yüzeyide polyester malzemeden imal edilmiştir. Ekyeri ithal paslanmaz klipslidir.

Katlama Keçe Bantları

Yüksek teknoloji ürünü makinelerde,milimetrik dar dokuma yöntemiyle, %100 pamuk ipliğinden imal edilmiştir. Ekyeri,ithal paslanmaz klipsli olarak sonsuz hale getirilir.

Servis Montaj Hizmeti

Türkiye'nin her bölgesine yerinde servis montaj hizmeti vermekteyiz.
Servis ve montaj hizmetlerimiz,konusunda deneyimli,uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.

Delikli Polyester Besleme Bandı Bir önceki sayfaya dön
  • Delikli Polyester Besleme Bandı
  • Delikli Polyester Besleme Bandı

    Üzerindeki delikler sayesinde hava geçirgenliği artırılmıştır.Tüm ithal ve yerli makinelerde güvenle kullanabilirsiniz.Yüksek teknoloji ürünü makinelerde,iğneleme yöntemiyle imal edilen bu keçe,her iki yüzeyide polyester malzemeden imal edilmiştir.Ekyeri ithal paslanmaz klipslidir.Ütülenecek ürünlerin ana silindire verilmesini ve ütüleme sonrasında da makinenin diğer tarafından alınmasını sağlamak üzere kullanılırlar.

    • Barkod İkonu

      Ürün Kodu(T-03-LPR)
      Polyester / Polyester

    • Ağırlık İkonu

      Ağırlık
      1000 gr

    • Metre İkonu

      Yaklaşık Kalınlık
      3 mm

    • Termometre İkonu

      Çalışma Sıcaklığı
      180 C°